Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tube, видео El Chiringuito

...
Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tube, видео El Chiringuito
Коментари Харесай

Аржентинската прокуратура: Марадона е умъртвен с умисъл

Кадър Maradona inedito - Canal 2.0, You tube, видео El Chiringuito TV

Седем души са обвинени за гибелта на Диего Марадона, който умря през ноември предходната година, съобщи. 

Всичките посочени от следствието са медицински лица и рецензиите към тях са, че преднамерено не са полагали нужните грижи за пациента. Сред тях са персоналният доктор на някогашния футболист Леополдо Луке, който извърши последната му интервенция, психиатърката Агустина Косачов, психолог, две медицински сестри и техен координатор. Спрямо тях прокуратурата в Сан Исидро (град в Аржентина) изиска да им бъде наложена възбрана за овакантяване на страната. Всеки от тях, който бъде приет за отговорен, рискува да лежи в затвор сред 8 и 25 години. 

“Действията на медицинския екип на Марадона са били несъответстващи, незадоволителни и недомислени. Пациентът е бил оставен на произвола на ориста ”, се споделя в формален медицински отчет, направен от специфична комисия. 

Марадона умря на 60-годишна възраст след сърдечен удар. По това време международният първенец с Аржентина от 1986 година се възстановяваше след претърпяна интервенция. През последните две седмици от живота си той беше лекуван в къщата си в северната част на Буенос Айрес. В медицинския отчет се споделя, че " признаците на риск за пациента са подценени " и се прибавя, че той е " показвал недвусмислени признаци на нескончаем интервал на мъка " от най-малко 12 часа. Документът също по този начин споделя, че вниманието, което Марадона е получил в къщата си " не е изпълнило минималните условия " за пациент е неговото състояние. Добавя се още, че аржентинската звезда не би умряла при " съответна хоспитализация ". 

Обвиняемите ще се явят пред съда на 31 май.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР